
I den här guiden tar vi en titt på hur du ger dina rätter en rustik och autentisk smak av Indien..
I den här guiden tar vi en titt på hur du ger dina rätter en rustik och autentisk smak av Indien..
Kocken och krögaren Johan Jureskog delar med sig av sina expertkunskaper och hjälper dig att skapa den perfekta hamburgaren – med 5 enkla tips.
Aromatiska örter, heta chilifrukter, smakrika kryddblandningar och tropisk frukt. Upptäck Karibiens smakpalett i 5 enkla knep som får smakerna att sjunga.
Vet du hur potatis bör förvaras? På Linas Matkasse tipsar vi om hur du förvarar potatis på rätt sätt för att undvika att potatisen blir dålig.
Kylskåpet, frysen eller köksbänken? Så förvarar du vitlök bäst. Vi ger dig fem enkla tips hur du håller vitlöken färsk.
Mögelost, hårdost eller mjukost – vilka ostar kan man egentligen frysa? Läs guiden hos oss om vad som gäller för olika ostar.
Behöver du tips på vad du kan ha i en kall matlåda? Låt oss hjälpa dig med enkla tips och tricks samt inspiration för den kalla lunchlådan.
Kött, fisk, veganskt eller vegetariskt? Ta reda på hur du bäst komponerar kreativa matlådor med oss på Linas Matkasse.
Varje år slänger svenska hushåll mer än 100 kilo mat. Läs mer hos oss på Linas Matkasse om hur du som familj kan bidra till en mer hållbar framtid.
Vad är egentligen umami? Vad smakar det? I vilka råvaror finns det och vad spelar det för roll när du lagar mat? Det får du veta i den här artikeln!
Lär dig boosta den femte grundsmaken med tre enkla recept. Säg hej till en dippsås, en kryddblandning och en misomajo med intensiv smak av umami.
Upptäck fem härliga rätter som bjuder på höga smaker, spännande texturer och helt nya sidor av den japanska matkulturen.