5 favoriter med fusiontwist
Följ med våra kockar och upptäck en värld av fusion food! I fem rätter bjuder vi på spännande smakkombinationer från all världens kök. Eller vad sägs om en hamburgare med influenser från Vietnam? Eller en spaghetti bolognese – med thailändsk touch? Låt inspirationen flöda och upptäck gamla favoriter på ett nytt sätt!

Just nu har vi fusionveckor på Linas! Häng med våra kockar och upptäck välbekanta smaker i ny tappning. Vilka fusionrätter väljer du?!
Thai bolognese – italiensk klassiker med thailändsk twist
Thailand möter Italien i den här fusionvarianten på spaghetti bolognese. Köttfärssåsen har vi smaksatt med massamancurry, fisksås och soja för en djup och aromatisk smak. Kokosgrädde ger en krämig karaktär och jordnötter ett härligt crunch. Servera med krispig kålsallad med thailändska smaker. Perfekt för dig som vill ge pastamiddagen en ny dimension!

Bánh mì-burger – USA möter Vietnam i läcker smakmix
Vad händer när en amerikansk hamburgare möter den vietnamesiska street food-rätten bánh mì? Då slår det gnistor! Dessutom skapas något helt nytt: vår oemotståndliga bánh mì-burger. Den här burgaren får en smakboost av srirachasås, chilimajjo och färsk koriander. Dessutom smashed potatoes och snabbpicklade grönsaker vid sidan om!

Röstitaco – fredagsfavoriten på nytt sätt
Vill du ta tacofredagen till en ny nivå? Då ska du testa vår röstitaco! Här har vi ersatt tortillan med gyllene potatisplättar från Schweiz: rösti. Toppa med chilimarinerad kyckling, avokado, koriander och en syrlig limedressing. En snabbpicklad rödkålssallad ger ett härligt krisp. Resultatet? En taco som överraskar – och snabbt blir familjens nya favorit!

Brittisk street food-favorit med japanska smaker
Tänk dig fish and chips – men med japanska smaker. I den här rätten får en frasigt panerad kolja sällskap av gyllene pommes frites och en smakrik tartarsås. Rätten serveras med picklad sunomono-sallad med gurka och krispiga rädisor. Här möts brittisk tradition och japanska smaker i en ny variant på en älskad klassiker.

Grekisk moussaka – på libanesiskt vis
Aubergine, kikärtor och en mustig tomatsås sätter tonen i den här grytan med inspiration från Medelhavet och Mellanöstern. Grytan toppas med fetaost och serveras med vitlöksdoftande pitabröd och blancherad babyspenat. Resultatet är en smakrik rätt som både värmer och inspirerar – en vegetarisk favorit för hela familjen.
Smaklig måltid!

Just nu har vi fusionveckor på Linas! Beställ nu och gör dig redo för ett riktigt smakäventyr! Vilka fusionrätter väljer du?!