Fläskfärs wok med risnudlar, broccoli och koriander
Laktosfri
Utan gluten

Fläskfärs wok

med risnudlar, broccoli och koriander
4.12 (570)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • vitvinsvinäger
  • salt
Broccoli
1 st
Risnudlar
½ förp
Koriander
20 g
Chili flakes
Bananschalottenlök
1 st
Olja
Fläskfärs
250 g
Morotsjulienne
½ förp
Vitlök
1 klyfta
Japansk soja
2 msk
(Sojabönor)
Flytande honung
1 tsk
Vitvinsvinäger
1 msk
Salt
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 574 kcal
  • Fett: 27 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Protein: 31 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Klyfta bananschalottenlök. Skär broccoli i mindre buketter och skiva stammen tunt.
Koka risnudlar enligt anvisning på förpackningen. Låt broccolin koka med de sista 2 minuterna. 
Hetta upp lite neutral olja i en rymlig stekpanna eller wok. Fräs fläskfärs och lök ca 4 min. Tillsätt morotsjulienne och pressad vitlök, fräs ytterligare ca 2 min, tills färsen är helt genomstekt. 
Tillsätt japansk soja, flytande honung, vitvinsvinäger, avhällda nudlar och broccoli till stekpannan. Blanda väl och smaka av med lite salt. Toppa med koriander och chili flakes (valfritt!).
Smaklig måltid!