One pot pasta med salsiccia och parmesan

Preppat på 5

Laktosfri

One pot pasta med salsiccia och parmesan

3.84 (712)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • vatten
  • salt
  • socker
  • svartpeppar
Zucchini
1 st
Olivolja
Salsicciafärs
200 g
(Svaveldioxid)
Krossade tomater
1 förp
Vatten
5 dl
Tomatpuré
1 förp
Örtmix
1 förp
Salt
1 tsk
Socker
½ tsk
Svartpeppar
Mezze maniche rigate
200 g
(Vete)
Riven parmesan
50 g
(Mjölk)
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 742 kcal
  • Fett: 25 g
  • Kolhydrater: 89 g
  • Protein: 40 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

 Tärna zucchini. Hetta upp lite olivolja i en stekgryta och bryn salsicciafärs och zucchini ca 3 min. Tillsätt krossade tomater, vatten, tomatpuré, örtmix, salt, socker och rikligt med nymald svartpeppar. Blanda ner mezze maniche. Koka ca 20 min under lock, tills pastan är klar. Rör om ibland.
Rör ner riven parmesan och smaka eventuellt upp med salt och nymald svartpeppar. Servera one pot pasta toppad med ruccola.
Smaklig måltid!