Kinesisk nudelwok med fläskfärs, pak choy och sesamfrön
Laktosfri

Kinesisk nudelwok med fläskfärs, pak choy och sesamfrön

4.06 (651)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Sesamfrön
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
Äggnudlar
1 förp
(Ägg, Vete)
Pak choy
1 st
Olja
Fläskfärs
250 g
Vitlök
1 klyfta
Salt
2 krm
Kinesisk wok- och dippsås
1 förp
(Sojabönor, Sesamfrön, Vete)
Salladslök
1 förp
Lime
1 st
Sesamfrön
1 förp
(Sesamfrön)
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 635 kcal
  • Fett: 31 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Protein: 31 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Tips från kocken:

Rosta gärna sesamfröna i en torr och het stekpanna för en fylligare smak!

Skiva pak choy och salladslök. Klyfta lime.
Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola i kallt vatten. 
Hetta upp lite neutral olja i en wok- eller stekpanna. Fräs fläskfärs och pressad vitlök ca 4 min. Tillsätt pak choy och salt, stek ytterligare ca 2 min. Blanda ner nudlar och kinesisk wok- och dippsås i pannan och låt allt bli varmt. 
Servera kinesisk nudelwok toppad med salladslök, sesamfrön och limeklyfta.
Smaklig måltid!