15-20
Laktosfri
Räktacos med mango, koriander, chilimajonnäs och limedressad rödkål
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Kräftdjur,
- ägg,
- senap,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- salt
Räk- och mangosalsa
Koriander
10 g
Mango
1 st
Räkor (Kräftdjur)
1 förp
Chili flakes
2 krm
Bananschalottenlök
1 st
Limedressad rödkål
Strimlad rödkål
250 g
Lime
1 st
Salt
2 krm
Till servering
Tortillabröd (Vete)
½ förp
Chilimajonnäs (Ägg, Senap)
½ förp
Koriander
10 g
Näringsvärde per portion
- Energi 544 kcal
- Fett 21 g
- Kolhydrater 65 g
- Protein 23 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
- Räk- och mangosalsa: Finhacka koriander och schalottenlök. Skala och skär mango i mindre bitar. Lägg allt i en skål. Häll av räkor och blanda ner i skålen tillsammans med chili flakes.
- Limedressad rödkål: Lägg strimlad rödkål i en bunke. Tvätta lime och finriv det yttersta skalet. Blanda ner limeskal, pressad saft från limen och salt.
- Fyll tortillabröd med räk- och mangosalsa, limedressad rödkål, chilimajonnäs och koriander. Servera direkt!