Räktacos med mango, koriander, chilimajonnäs och limedressad rödkål
15-20
Laktosfri

Räktacos med mango, koriander, chilimajonnäs och limedressad rödkål

Ingredienser

Allergener
  • Kräftdjur,
  • ägg,
  • senap,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • salt

Räk- och mangosalsa

koriander
Koriander
10 g
mango
Mango
1 st
Räkor (Kräftdjur)
1 förp
chili flakes
Chili flakes
2 krm
bananschalottenlök
Bananschalottenlök
1 st

Limedressad rödkål

strimlad rödkål
Strimlad rödkål
250 g
lime
Lime
1 st
Salt
2 krm

Till servering

tortillabröd
Tortillabröd (Vete)
½ förp
chilimajonnäs
Chilimajonnäs (Ägg, Senap)
½ förp
koriander
Koriander
10 g
Näringsvärde per portion
  • Energi 544 kcal
  • Fett 21 g
  • Kolhydrater 65 g
  • Protein 23 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

  1. Räk- och mangosalsa: Finhacka koriander och schalottenlök. Skala och skär mango i mindre bitar. Lägg allt i en skål. Häll av räkor och blanda ner i skålen tillsammans med chili flakes.
  2. Limedressad rödkål: Lägg strimlad rödkål i en bunke. Tvätta lime och finriv det yttersta skalet. Blanda ner limeskal, pressad saft från limen och salt.
  3. Fyll tortillabröd med räk- och mangosalsa, limedressad rödkål, chilimajonnäs och koriander. Servera direkt!