Kycklingkebabrulle
med tomat, sallad och vitlöksyoghurtRätten saknar betyg
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- svartpeppar
Kycklingkebab
1 förp
Matyoghurt
1 dl
Vitlök
½ klyfta
Salt
½ krm
Svartpeppar
Tomat
1 st
Snackgurka
1 st
Rödlök
1 st
Tortillabröd
½ förp
Mixsallad
65 g
Tomatsalsa
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 609 kcal
- Fett: 21 g
- Kolhydrater: 62 g
- Protein: 44 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Värm ugnen till 200°C (varmluft) eller 225°C (vanlig).
Fördela kycklingkebab i en smord ugnsform och tillaga högt upp i ugnen ca 15 min. Eller så värm kycklingkebab enligt anvisningen på förpackningen.
Lägg matyoghurt i en liten skål. Blanda med pressad vitlök, salt och lite nymald svartpeppar.
Klyfta tomat. Skär snackgurka i mindre stavar. Skär rödlök i tunna klyftor.
Om du har tid! Värm tortillabröd några sekunder per sida i en torr och het stekpanna.
Fyll varma tortillabröd med mixsallad, kycklingkebab, grönsaker, vitlöksyoghurt och tomatsalsa. Rulla ihop och ät direkt!
Smaklig måltid!