Sommar
Vegetariskt
Picknicksallad med pasta
mozzarella, nektariner och pinjenötterRätten saknar betyg
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
Casarecce
200 g
Nektarin
2 st
Mozzarella
1 förp
Sockerärtor
1 förp
Basilikaolja
1 förp
Citron
½ st
Flytande honung
1 förp
Pinjenötter
10 g
Mixsallad
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 757 kcal
- Fett: 29 g
- Kolhydrater: 93 g
- Protein: 31 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka casarecce enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola pastan i kallt vatten.
Klyfta nektarin. Dela mozzarella genom att riva i mindre bitar. Halvera sockerärtor (kan uteslutas).
Blanda basilkaolja, pressad citronsaft (ca 1/2 msk) och flytande honung i en rymlig bunke. Vänd ner avhälld pasta och sockerärtor, blanda runt. Toppa med nektarin, mozzarella och pinjenötter.
Ta med salladen på picknick och blanda ner mixsallad precis till servering. Eller servera direkt!
Smaklig måltid!