Ingredienser
2 pers
Allergener
- Mjölk,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- neutral olja
- salt
- svartpeppar
- vatten
Till servering
Mezze maniche rigate (Vete)
200 g
Broccoli
1 st
Ruccola
30 g
Riven parmesan (Mjölk)
50 g
Kyckling Napoletana
Neutral olja
Kycklingfilé strimlad
250 g
Örtmix
1 förp
Salt
Svartpeppar
Pastasås napoletana
1 förp
Vatten
½ dl
Näringsvärde per portion
- Energi 741 kcal
- Fett 19 g
- Kolhydrater 83 g
- Protein 59 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
- Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en rymlig kastrull och koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Skär broccoli i buketter och skiva stammen. Koka med pastan de sista 2 min.
- Kyckling napoletana: Hetta upp lite olja i en stekpanna. Tillsätt strimlad kycklingfilé, örtmix och lite salt. Bryn ca 2 min. Blanda ner pastasås napoletana och vatten. Sjud ca 3 min, tills kycklingen är helt genomstekt. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
- Servera kyckling napoletana med mezze maniche, broccoli, ruccola och riven parmesan.