Laktosfri
Kyckling Napoletana
med pasta och parmesanRätten saknar betyg
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
- svartpeppar
- vatten
Mezze maniche rigate
200 g
Broccoli
1 st
Ruccola
30 g
Riven parmesan
50 g
Olja
Kycklingfilé strimlad
250 g
Örtmix
1 förp
Salt
Svartpeppar
Pastasås napoletana
1 förp
Vatten
½ dl
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 741 kcal
- Fett: 19 g
- Kolhydrater: 83 g
- Protein: 59 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en rymlig kastrull och koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skär broccoli i buketter och skiva stammen. Koka med pastan de sista 2 min.
Hetta upp lite olja i en stekpanna. Tillsätt strimlad kycklingfilé, örtmix och lite salt. Bryn ca 2 min. Blanda ner pastasås napoletana och vatten. Sjud ca 3 min, tills kycklingen är helt genomstekt. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
Servera kyckling napoletana med mezze maniche, broccoli, ruccola och riven parmesan.
Smaklig måltid!