Vegetariskt
Pizza bianco med paprika och champinjoner
3.77 (95)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete·
- Råg
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Bakplåtspapper
- olivolja
- salt
- svartpeppar
Pizzabottnar
1 förp
Bakplåtspapper
Färskost med paprika
½ förp
Mozzarella
1 förp
Champinjoner
250 g
Röd paprika
1 st
Gul lök
1 st
Olivolja
Torkad oregano
½ msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 661 kcal
- Fett:
- 29 g
- Kolhydrater:
- 72 g
- Protein:
- 29 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Sätt in en plåt i ugnen. Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Lägg ut pizzabottnar på ett bakplåtspapper på bänken. Bred på färskost och fördela bitar av mozzarella över pizzorna. Lägg över på den varma plåten och grädda ca 12 min, i övre delen av ugnen.
Dela champinjoner i halvor. Strimla röd paprika. Klyfta gul lök. Hetta upp rikligt med olivolja i en rymlig stekpanna och stek lök, paprika och svamp på hög värme ca 6 min. Krydda med torkad oregano, salt och rikligt med nymald svartpeppar.
Toppa pizzorna med nystekta grönsaker och ruccola. Servera direkt!
Smaklig måltid!