Pizza bianco med paprika och champinjoner
Vegetariskt

Pizza bianco med paprika och champinjoner

3.77 (95)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete
    ·
  • Råg

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Bakplåtspapper
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
Pizzabottnar
1 förp
(Vete, Råg)
Bakplåtspapper
Färskost med paprika
½ förp
(Mjölk, Laktos)
Mozzarella
1 förp
(Mjölk, Laktos)
Champinjoner
250 g
Röd paprika
1 st
Gul lök
1 st
Olivolja
Torkad oregano
½ msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
661 kcal
Fett:
29 g
Kolhydrater:
72 g
Protein:
29 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Sätt in en plåt i ugnen. Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig). 
 Lägg ut pizzabottnar på ett bakplåtspapper på bänken. Bred på färskost och fördela bitar av mozzarella över pizzorna. Lägg över på den varma plåten och grädda ca 12 min, i övre delen av ugnen.
Dela champinjoner i halvor. Strimla röd paprika. Klyfta gul lök. Hetta upp rikligt med olivolja i en rymlig stekpanna och stek lök, paprika och svamp på hög värme ca 6 min. Krydda med torkad oregano, salt och rikligt med nymald svartpeppar. 
Toppa pizzorna med nystekta grönsaker och ruccola. Servera direkt!
Smaklig måltid!