Pasta pesto med räkor och vitlöksstekt zucchini

Pasta pesto med räkor

och vitlöksstekt zucchini
3.71 (93)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Kräftdjur
    ·
  • Vete
    ·
  • Cashewnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • svartpeppar
Zucchini
1 st
Olivolja
Vitlök
1 klyfta
Salt
2 krm
Svartpeppar
Räkor
1 förp
(Kräftdjur)
Linguine
200 g
(Vete)
Babyspenat
30 g
Pesto genovese
½ förp
(Mjölk, Cashewnötter, Laktos)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
567 kcal
Fett:
18 g
Kolhydrater:
75 g
Protein:
27 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en rymlig kastrull. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av räkor.
 Halvera zucchini på längden och skär i skivor. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek zucchini med pressad vitlök, salt och nymald svartpeppar ca 3 min.
Blanda nykokt pasta med vitlöksfräst zucchini, babyspenat, pesto och räkorna. Servera direkt.
Smaklig måltid!