Pasta pesto med räkor
och vitlöksstekt zucchini3.71 (93)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Kräftdjur·
- Vete·
- Cashewnötter
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- salt
- svartpeppar
Zucchini
1 st
Olivolja
Vitlök
1 klyfta
Salt
2 krm
Svartpeppar
Räkor
1 förp
Linguine
200 g
Babyspenat
30 g
Pesto genovese
½ förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 567 kcal
- Fett:
- 18 g
- Kolhydrater:
- 75 g
- Protein:
- 27 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en rymlig kastrull. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av räkor.
Halvera zucchini på längden och skär i skivor. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek zucchini med pressad vitlök, salt och nymald svartpeppar ca 3 min.
Blanda nykokt pasta med vitlöksfräst zucchini, babyspenat, pesto och räkorna. Servera direkt.
Smaklig måltid!