Pulled beef Stroganoff med champinjoner och basmatiris
Utan gluten

Pulled beef Stroganoff

med champinjoner och basmatiris
Nytt recept
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Senap

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Smör
  • vatten
Champinjoner
125 g
Rödlök
1 st
Smör
(Mjölk)
Pulled beef
1 förp
Dijonsenap
½ msk
(Svaveldioxid, Senap)
Tomatpuré
½ förp
Vatten
1 dl
Vispgrädde
½ dl
(Mjölk, Laktos)
Majsstärkelse
1 påse
Basmatiris
135 g
Mixsallad
65 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
571 kcal
Fett:
16 g
Kolhydrater:
68 g
Protein:
38 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

 Halvera champinjoner, eller kvarta om de är stora. Skiva rödlök. Hetta upp smör i en stekgryta och fräs svamp och lök ca 2 min. 
Skär pulled beef i bitar, spara buljongen. Blanda ner köttet, buljongen, dijonsenap, tomatpuré, vatten och grädde i grytan. Koka upp och sjud ca 15 min. 
Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
Rör ut majsstärkelse med lika delar vatten och red grytan till önskad konsistens.
Servera pulled beef Stroganoff med basmatiris och mixsallad.
Smaklig måltid!