Lägre pris
Vegetariskt
Svamppasta med grädde
och gröna ärtorRätten saknar betyg
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Senap·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Smör
- salt
- vatten
- svartpeppar
Gul lök
1 st
Vitlök
2 klyfta
Champinjoner
200 g
Tanelli hårdost
1 st
Smör
Torkad timjan
1 förp
Salt
½ tsk
Vatten
1 dl
Vispgrädde
½ dl
Porcini mix
1 påse
Svartpeppar
Gröna ärtor
1 förp
Linguine
200 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 565 kcal
- Fett: 15 g
- Kolhydrater: 83 g
- Protein: 25 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Hacka gul lök och vitlök. Skiva champinjoner. Finriv tanelliost.
Koka linguine enligt anvisning på förpackningen.
Hetta upp lite smör i en rymlig stekpanna och stek svampen ca 2 min. Tillsätt lök, vitlök, torkad timjan och salt. Stek ytterligare ca 2 min. Blanda ner vatten, grädde, porcini mix och rikligt med nymald svartpeppar. Koka upp och sjud ca 3 min. Vänd ner gröna ärtor.
Häll av pastan och lägg tillbaka i kastrullen. Tillsätt pastasåsen och den rivna osten. Blanda ordentligt. Servera direkt!
Smaklig måltid!