Tandoori pulled pork burger
med mangochutney-coleslawRätten saknar betyg
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Bakplåtspapper
- olja
- salt
- svartpeppar
Bakpotatis
1 st
Bakplåtspapper
1 st
Olja
Salt
Pulled pork
1 förp
Tandoori masala
½ förp
Coleslawmix
½ förp
Salt
1 krm
Mango chutney
1 förp
Matyoghurt
1 dl
Svartpeppar
Snackgurka
1 st
Rödlök
1 st
Hamburgerbröd
2 st
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 734 kcal
- Fett: 25 g
- Kolhydrater: 91 g
- Protein: 36 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Klyfta bakpotatis och lägg på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olja och salt. Rosta i övre delen av ugnen ca 20 min, tills potatisen är mjuk.
Lägg pulled pork och dess buljong i en liten ugnsform. Krydda med tandoori masala. Tillaga i nedre delen av ugnen i ca 20 min. Dra isär köttet med två gafflar och blanda med buljongen i formen.
Lägg coleslawmix i en bunke och blanda med salt, mango chutney, matyoghurt och nymald svartpeppar.
Skiva snackgurka och rödlök. Rosta hamburgerbröden på snittytan i en stekpanna.
Fyll hamburgerbröd med tandoori pork, mangochutney-coleslaw, gurka och rödlök. Servera med rostade potatisklyftor.
Smaklig måltid!