Tandoori pulled pork burger med mangochutney-coleslaw

Tandoori pulled pork burger

med mangochutney-coleslaw
Rätten saknar betyg
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Bakplåtspapper
  • olja
  • salt
  • svartpeppar
Bakpotatis
1 st
Bakplåtspapper
1 st
Olja
Salt
Pulled pork
1 förp
Tandoori masala
½ förp
Coleslawmix
½ förp
Salt
1 krm
Mango chutney
1 förp
Matyoghurt
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Svartpeppar
Snackgurka
1 st
Rödlök
1 st
Hamburgerbröd
2 st
(Vete)
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 734 kcal
  • Fett: 25 g
  • Kolhydrater: 91 g
  • Protein: 36 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Klyfta bakpotatis och lägg på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olja och salt. Rosta i övre delen av ugnen ca 20 min, tills potatisen är mjuk.
Lägg pulled pork och dess buljong i en liten ugnsform. Krydda med tandoori masala. Tillaga i nedre delen av ugnen i ca 20 min. Dra isär köttet med två gafflar och blanda med buljongen i formen.
 Lägg coleslawmix i en bunke och blanda med salt, mango chutney, matyoghurt och nymald svartpeppar. 
 Skiva snackgurka och rödlök. Rosta hamburgerbröden på snittytan i en stekpanna.
Fyll hamburgerbröd med tandoori pork, mangochutney-coleslaw, gurka och rödlök. Servera med rostade potatisklyftor.
Smaklig måltid!