Pulled pork taco med snabbsyrad lök och grönsaker

Pulled pork taco

med snabbsyrad lök och grönsaker
Rätten saknar betyg
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Vatten
  • svartpeppar
  • socker
  • rödvinsvinäger
Pulled pork
1 förp
Three spices
½ msk
Tomatpuré
½ förp
Vitlök
2 klyfta
Vatten
¾ dl
Svartpeppar
Rödlök
1 st
Socker
1 tsk
Rödvinsvinäger
1 msk
Tomat
1 st
Isbergssallad
½ st
Majs
1 förp
Tortillabröd
½ förp
(Vete)
Tomatsalsa
1 förp
Matyoghurt
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 684 kcal
  • Fett: 26 g
  • Kolhydrater: 75 g
  • Protein: 38 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Tips från kocken:

Värm gärna tortillabröden i en torr och het stekpanna innan servering!

Lägg pulled pork med buljong i en rymlig stekgryta. Dra isär köttet med två gafflar eller med händerna. Blanda med three spices, tomatpuré, pressad vitlök, vatten och lite nymald svartpeppar. Låt koka upp. Sjud tills servering. 
Skiva rödlök tunt och lägg i en skål. Häll på socker och rödvinsvinäger. Blanda runt, krama gärna med händerna. Låt dra tills servering. 
Tärna tomat. Strimla isbergssallad. Häll av majs. 
Servera tortillabröd (se tips) med pulled pork, snabbsyrad lök, grönsaker, en klick matyoghurt och tomatsalsa. 
Smaklig måltid!