Laktosfri
Beef ragu
av pulled beef med pasta, parmesan och ruccolaRätten saknar betyg
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Mjölk·
- Selleri·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- rödvinsvinäger
- salt
- svartpeppar
Mezze maniche rigate
200 g
Parmesanost
1 bit
Ruccola
65 g
Gul lök
1 st
Vitlök
2 klyfta
Morot
1 st
Selleristjälk
1 st
Pulled beef
1 förp
Olja
½ msk
Tomatpuré
1 förp
Krossade tomater
1 förp
Torkad timjan
1 förp
Örtmix
½ förp
Oxbuljong
1 förp
Rödvinsvinäger
½ msk
Salt
Svartpeppar
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 693 kcal
- Fett: 13 g
- Kolhydrater: 92 g
- Protein: 51 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 4.
Finhacka gul lök och vitlök. Skala och tärna morot och selleristjälk smått. Tryck till köttet ordentligt med handen och skär pulled beef i mindre bitar ca 2x2 cm (spara buljongen när du öppnar förpackningen).
Hetta upp olja i en stekgryta. Fräs gul lök, vitlök, morot och selleri på medelvärme ca 4 min. Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare ca 1 min. Blanda ner köttet, krossade tomater, torkad timjan, örtmix, oxbuljong, rödvinsvinäger och den sparade buljongen. Koka upp och sjud ca 15 min.
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Blanda avhälld pasta med beef ragu och smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Riv parmesanost. Servera beef ragu i djupa tallrikar med riven parmesan och ruccola.
Smaklig måltid!