Laktosfri
Utan gluten
Risnudelwok med fläskkotlett, pak choy och rödkål
Rätten saknar betyg
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Socker
- vitvinsvinäger
- olja
- salt
Rödkål
300 g
Fisksås
½ förp
Socker
1 msk
Vitvinsvinäger
1 msk
Olja
½ msk
Risnudlar
½ förp
Pak choy
1 st
Vitlök
2 klyfta
Röd chili
½-1 st
Skivad fläskkotlett
250 g
Olja
1 msk
Salt
2 krm
Fisksås
½ förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 544 kcal
- Fett: 18 g
- Kolhydrater: 63 g
- Protein: 33 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka risnudlar enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola i kallt vatten.
Strimla rödkål. Lägg i en bunke och blanda ner fisksås, socker, vitvinsvinäger och olja.
Strimla pak choy. Hacka vitlök och skiva röd chili tunt. Strimla fläskkotlett.
Hetta upp olja i en wok eller rymlig stekpanna. Stek fläskkotlett på hög värme ca 2 min, krydda med salt. Tillsätt chili och vitlök, stek ytterligare ca 1 min. Häll i fisksås och vänd ner nudlarna. Stek tills nudlarna är varma.
Vänd ner rödkålssallad och pak choy i woken. Servera direkt.
Smaklig måltid!