Risnudelwok med fläskkotlett, pak choy och rödkål
Laktosfri
Utan gluten

Risnudelwok med fläskkotlett, pak choy och rödkål

Rätten saknar betyg
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Socker
  • vitvinsvinäger
  • olja
  • salt
Rödkål
300 g
Fisksås
½ förp
(Fisk)
Socker
1 msk
Vitvinsvinäger
1 msk
Olja
½ msk
Risnudlar
½ förp
Pak choy
1 st
Vitlök
2 klyfta
Röd chili
½-1 st
Skivad fläskkotlett
250 g
Olja
1 msk
Salt
2 krm
Fisksås
½ förp
(Fisk)
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 544 kcal
  • Fett: 18 g
  • Kolhydrater: 63 g
  • Protein: 33 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka risnudlar enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola i kallt vatten. 
Strimla rödkål. Lägg i en bunke och blanda ner fisksås, socker, vitvinsvinäger och olja. 
Strimla pak choy. Hacka vitlök och skiva röd chili tunt. Strimla fläskkotlett. 
Hetta upp olja i en wok eller rymlig stekpanna. Stek fläskkotlett på hög värme ca 2 min, krydda med salt. Tillsätt chili och vitlök, stek ytterligare ca 1 min. Häll i fisksås och vänd ner nudlarna. Stek tills nudlarna är varma.
Vänd ner rödkålssallad och pak choy i woken. Servera direkt.
Smaklig måltid!