BBQ-stekt nötfärs i pitabröd med tortillachips och coleslaw
Rätten saknar betyg
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- svartpeppar
- olivolja
- vitvinsvinäger
Coleslawmix
1 förp
Salt
1 krm
Svartpeppar
Olivolja
1 tsk
Vitvinsvinäger
1 msk
Olivolja
Nötfärs
250 g
Salt
2 krm
BBQ-sås
1 förp
Pitabröd
2 st
Matyoghurt
½ dl
Tortillachips
100 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 759 kcal
- Fett: 32 g
- Kolhydrater: 81 g
- Protein: 37 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Lägg coleslawmix i en bunke och blanda med salt, nymald svartpeppar, olivolja och vitvinsvinäger.
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Fräs nötfärs på hög värme ca 4 min. Krydda med salt. Tillsätt bbq-sås och låt koka ihop ca 1 min.
Värm pitabröd, frys gärna in de som inte används!
Fyll pitabröd med bbq-stekt färs, lite kålsallad, matyoghurt och tortillachips. Servera med resten av kålsalladen och tortillachipsen.
Smaklig måltid!