BBQ-stekt nötfärs i pitabröd med tortillachips och coleslaw

BBQ-stekt nötfärs i pitabröd med tortillachips och coleslaw

Rätten saknar betyg
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • svartpeppar
  • olivolja
  • vitvinsvinäger
Coleslawmix
1 förp
Salt
1 krm
Svartpeppar
Olivolja
1 tsk
Vitvinsvinäger
1 msk
Olivolja
Nötfärs
250 g
Salt
2 krm
BBQ-sås
1 förp
Pitabröd
2 st
(Vete)
Matyoghurt
½ dl
(Mjölk, Laktos)
Tortillachips
100 g
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 759 kcal
  • Fett: 32 g
  • Kolhydrater: 81 g
  • Protein: 37 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

 Lägg coleslawmix i en bunke och blanda med salt, nymald svartpeppar, olivolja och vitvinsvinäger.
 Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Fräs nötfärs på hög värme ca 4 min. Krydda med salt. Tillsätt bbq-sås och låt koka ihop ca 1 min.
Värm pitabröd, frys gärna in de som inte används! 
Fyll pitabröd med bbq-stekt färs, lite kålsallad, matyoghurt och tortillachips. Servera med resten av kålsalladen och tortillachipsen.
Smaklig måltid!