Ljummen risnudelsallad med färdiggrillad kyckling och Sean Connerydressing
Laktosfri

Ljummen risnudelsallad med färdiggrillad kyckling och Sean Connerydressing

Rätten saknar betyg
Under 20 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Sesamfrön
    ·
  • Ägg

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
    Majonnäs
    ½ dl
    (Ägg)
    Srirachasås
    ½ förp
    Malen ingefära
    ½ påse
    Sesamolja
    1 tsk
    (Sesamfrön)
    Japansk soja
    ½ msk
    (Sojabönor)
    Risnudlar
    ½ förp
    Strimlad rödkål
    125 g
    Morotsjulienne
    1 förp
    Koriander
    20 g
    Sesamolja
    ½ msk
    (Sesamfrön)
    Japansk soja
    2 ½ msk
    (Sojabönor)
    Skivad kycklingfilé
    1 förp
    Näringsinnehåll per portion
    • Energi: 608 kcal
    • Fett: 29 g
    • Kolhydrater: 56 g
    • Protein: 30 g
    Information om allergener

    Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

    Så här gör du

    Koka risnudlar enligt anvisning på förpackningen.
      Lägg majonnäs i en skål. Blanda ner srirachasås, malen ingefära, sesamolja och japansk soja.
    Lägg strimlad rödkål, morotsjulienne och koriander i en rymlig bunke. Tillsätt nykokta risnudlar, japansk soja och sesamolja. Blanda runt ordentligt. 
    Servera nudelsallad med färdiggrillad kyckling och Sean Connery-dressing.
    Smaklig måltid!