Kycklingkebabrulle med tomat, sallad och vitlöksyoghurt

Preppat på 5

Kycklingkebabrulle med tomat, sallad och vitlöksyoghurt

3.89 (194)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • svartpeppar
Kycklingkebab
1 förp
Matyoghurt
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Vitlök
½ klyfta
Salt
½ krm
Svartpeppar
Tomat
1 st
Snackgurka
1 st
Rödlök
1 st
Tortillabröd
½ förp
(Vete)
Mixsallad
65 g
Tomatsalsa
1 förp
Näringsinnehåll per portion
Energi:
609 kcal
Fett:
21 g
Kolhydrater:
62 g
Protein:
44 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Värm ugnen till 200°C (varmluft) eller 225°C (vanlig).
Fördela kycklingkebab i en smord ugnsform och tillaga högt upp i ugnen ca 15 min. Eller så värm kycklingkebab enligt anvisningen på förpackningen.
Lägg matyoghurt i en liten skål. Blanda med pressad vitlök, salt och lite nymald svartpeppar.
Klyfta tomat. Skär snackgurka i mindre stavar. Skär rödlök i tunna klyftor.
Om du har tid! Värm tortillabröd några sekunder per sida i en torr och het stekpanna. 
Fyll varma tortillabröd med mixsallad, kycklingkebab, grönsaker, vitlöksyoghurt och tomatsalsa. Rulla ihop och ät direkt!
Smaklig måltid!