Örtstekt fläskkotlett med krämig pastasallad
Rätten saknar betyg
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Svaveldioxid·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- svartpeppar
- olja
Mezze maniche rigate
125 g
Minifraiche
1 dl
Persillade
½ påse
Vitlök
1 klyfta
Tomat
2 st
Sockerärtor
1 förp
Bananschalottenlök
1 st
Ruccola
65 g
Salt
Svartpeppar
Fläskkotlett
300 g
Olja
1 tsk
Salt
Svartpeppar
Örtmix
½ förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 534 kcal
- Fett: 14 g
- Kolhydrater: 56 g
- Protein: 46 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola kallt.
Blanda minifraiche, persillade och pressad vitlök i en salladskål.
Tärna tomat. Strimla sockerärtor och bananschalottenlök. Blanda ner alla skurna grönsaker, ruccola och kokt pasta i salladsskålen. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Skär fläskkotlett i jämntjocka skivor. Hetta upp neutral olja i en rymlig stekpanna och stek köttet ca 3 min per sida tills det är helt genomstekt. Krydda med örtmix, lite salt och nymald svartpeppar.
Servera örtstekt fläskkotlett med krämig pastasallad.
Smaklig måltid!