Örtstekt fläskkotlett med krämig pastasallad

Örtstekt fläskkotlett med krämig pastasallad

Rätten saknar betyg
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • svartpeppar
  • olja
Mezze maniche rigate
125 g
(Vete)
Minifraiche
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Persillade
½ påse
(Svaveldioxid)
Vitlök
1 klyfta
Tomat
2 st
Sockerärtor
1 förp
Bananschalottenlök
1 st
Ruccola
65 g
Salt
Svartpeppar
Fläskkotlett
300 g
Olja
1 tsk
Salt
Svartpeppar
Örtmix
½ förp
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 534 kcal
  • Fett: 14 g
  • Kolhydrater: 56 g
  • Protein: 46 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola kallt. 
 Blanda minifraiche, persillade och pressad vitlök i en salladskål.
Tärna tomat. Strimla sockerärtor och bananschalottenlök. Blanda ner alla skurna grönsaker, ruccola och kokt pasta i salladsskålen. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
 Skär fläskkotlett i jämntjocka skivor. Hetta upp neutral olja i en rymlig stekpanna och stek köttet ca 3 min per sida tills det är helt genomstekt. Krydda med örtmix, lite salt och nymald svartpeppar.
Servera örtstekt fläskkotlett med krämig pastasallad.
Smaklig måltid!