Spaghetti Bolognese med parmesan
Laktosfri

Spaghetti Bolognese med parmesan

3.85 (593)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • vatten
  • svartpeppar
  • salt
Gul lök
1 st
Tomat
2 st
Olivolja
½ msk
Nötfärs
250 g
Vatten
1½ dl
Tomatpuré
1 förp
Vitlök
1 klyfta
Örtmix
1 förp
Kycklingbuljong
1 påse
Svartpeppar
Salt
Spaghetti
200 g
(Vete)
Parmesanost
1 bit
(Mjölk)
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 714 kcal
  • Fett: 23 g
  • Kolhydrater: 82 g
  • Protein: 45 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka spaghetti enligt anvisning på förpackningen.
 Hacka gul lök och tärna tomat.
Hetta upp olivolja i en stekgryta och fräs lök och nötfärs ca 4 min. Tillsätt tomat, vatten, tomatpuré, pressad vitlök, örtmix, kycklingbuljong och lite nymald svartpeppar. Koka upp och sjud under lock ca 8 min eller till servering. Smaka av med lite salt.
Riv parmesanost. Blanda nykokt spaghetti med bolognesesås. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar. Strö över riven parmesanost.
Smaklig måltid!