Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktos,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- olivolja
- salt
Pasta Napoletana
Mezze maniche rigate (Vete)
200 g
Pastasås napoletana
1 förp
Vitlöksstekt zucchini
Zucchini
1 st
Olivolja
1 msk
Vitlök
2 klyfta
Salt
Chili flakes
Till servering
Tanelli hårdost (Mjölk, Laktos)
2 st
Frömix
1 förp
Näringsvärde per portion
- Energi 731 kcal
- Fett 32 g
- Kolhydrater 85 g
- Protein 27 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
- Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
- Vitlöksstekt zucchini: Halvera zucchini på längden och skär i skivor. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek zucchinin tillsammans med pressad vitlök, lite salt och chili flakes efter smak ca 4 min.
- Pasta Napoletana: Häll av pastan i ett durkslag. Värm pastasås Napoletana i den använda pastakastrullen. Blanda ner pastan i pastasåsen.
- Finriv Tanelli hårdost. Servera pasta Napoletana med vitlöksstekt zucchini och toppa med riven ost och frömix.