Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktos,
- mjölk,
- svaveldioxid,
- senap
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- bakplåtspapper
- olivolja
- salt
- svartpeppar
Rostad potatis
Småpotatis
400 g
Bakplåtspapper
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Pulled pork
Pulled pork
1 förp
Coleslaw
Coleslawmix
1 förp
Matyoghurt (Mjölk, Laktos)
2 dl
Dijonsenap (Svaveldioxid, Senap)
1 msk
Salt
2 krm
Svartpeppar
Till servering
Cocktailtomater
250 g
Koriander
20 g
Näringsvärde per portion
- Energi 686 kcal
- Fett 34 g
- Kolhydrater 51 g
- Protein 44 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Tips från kocken:
Har du tid? Dela tomaterna och hacka koriandern, blanda ihop med lite olivolja, salt och vinäger.
- Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
- Rostad potatis: Lägg potatis på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med olivolja, salt och lite nymald svartpeppar. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.
- Pulled pork: Lägg pulled pork tillsammans med skyn i en ugnsform och tillaga i mitten av ugnen (under potatisen) ca 20 min. Dra isär köttet med två gafflar och blanda runt med skyn.
- Coleslaw: Lägg coleslawmix i en rymlig bunke. Blanda med yoghurt, dijonsenap, salt och nymald svartpeppar.
- Servera pulled pork med rostad potatis, coleslaw, cocktailtomater (se tips!) och färsk koriander.