Räktacos med mango, koriander, chilimajonnäs och limedressad rödkål
Laktosfri

Räktacos med mango, koriander, chilimajonnäs och limedressad rödkål

Rätten saknar betyg
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Kräftdjur
    ·
  • Ägg
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
Koriander
10 g
Mango
1 st
Räkor
1 förp
(Kräftdjur)
Chili flakes
2 krm
Bananschalottenlök
1 st
Strimlad rödkål
250 g
Lime
1 st
Salt
2 krm
Tortillabröd
½ förp
(Vete)
Chilimajonnäs
½ förp
(Ägg, Senap)
Koriander
10 g
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 541 kcal
  • Fett: 21 g
  • Kolhydrater: 65 g
  • Protein: 23 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

 Finhacka koriander och schalottenlök. Skala och skär mango i mindre bitar. Lägg allt i en skål. Häll av räkor och blanda ner i skålen tillsammans med chili flakes.
 Lägg strimlad rödkål i en bunke. Tvätta lime och finriv det yttersta skalet. Blanda ner limeskal, pressad saft från limen och salt.
Fyll tortillabröd med räk- och mangosalsa, limedressad rödkål, chilimajonnäs och koriander. Servera direkt!
Smaklig måltid!