Caesarsallad med färdiggrillad kyckling, bacon, krutonger och parmesan
15-20

Caesarsallad med färdiggrillad kyckling, bacon, krutonger och parmesan

Ingredienser

Allergener
  • Mjölk,
  • fisk,
  • svaveldioxid,
  • ägg,
  • senap,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • svartpeppar

Caesarsallad

Parmesanost (Mjölk)
1 bit
Romansallad
1 st
Caesardressing (Mjölk, Fisk, Svaveldioxid, Ägg, Senap)
1 förp
Svartpeppar

Till servering

Surdegspavé (Vete)
2 st
Tärnat bacon
1 förp
Krutonger (Vete)
1 förp
Skivad kycklingfilé
1 förp
Näringsvärde per portion
  • Energi 665 kcal
  • Fett 32 g
  • Kolhydrater 50 g
  • Protein 45 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

  1. Värm ugnen till 200°C (varmluft) eller 225°C (vanlig).
  2. Tillaga surdegspavé enligt anvisning på förpackningen.
  3. Hetta upp en stekpanna utan fett. Tillsätt tärnat bacon och stek tills den är knaperstekt. Låt rinna av på lite hushållspapper.
  4. Caesarsallad: Finriv parmesanost. Bryt romansallad i bitar och lägg i en rymlig salladsskål. Blanda med caesardressing och riven parmesanost. Krydda med lite nymald svartpeppar.
  5. Lägg upp caesarsallad i tallrikar. Toppa med bacon, krutonger och skivad kycklingfilé. Servera med surdegspavé.