Kyckling- och jordnötswok med päronsallad och chilimajonnäs
Laktosfri

Kyckling- och jordnötswok med päronsallad och chilimajonnäs

Rätten saknar betyg
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Jordnötter
    ·
  • Sojabönor
    ·
  • Ägg
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • olja
Koriander
20 g
Päron
1 st
Lime
1 st
Salt
2 krm
Morotsjulienne
1 förp
Olja
Kycklingfilé strimlad
250 g
Soja- och ingefärssås
1 förp
(Sojabönor, Vete)
Hackade jordnötter
1 förp
(Jordnötter)
Jasminris
135 g
Chilimajonnäs
½ förp
(Ägg, Senap)
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 756 kcal
  • Fett: 28 g
  • Kolhydrater: 83 g
  • Protein: 43 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
 Grovhacka koriander och grovriv päron. Lägg i en skål och blanda ner pressad saft från limen, salt och morotsjulienne.
 Hetta upp lite olja i en stekpanna. Bryn strimlad kycklingfilé på hög värme ca 2 min. Tillsätt soja- och ingefärssås och hackade jordnötter. Koka ihop ca 1 min, tills nästan all sås reducerats ner och kycklingen är helt genomstekt.
Servera kyckling- och jordnötswok med päron- och morotssallad, jasminris och en klick chilimajonnäs.
Smaklig måltid!