Risnudelwok med marinerad tofu, sesamfrön och koriander
Laktosfri
Vegetariskt
Vegan

Risnudelwok med marinerad tofu, sesamfrön och koriander

3.7 (77)
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Sesamfrön
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • svartpeppar
Hackad ingefära, vitlök och chili
1 förp
Japansk sojasås
1 påse
(Sojabönor)
Tofu
230 g
(Sojabönor)
Koriander
10 g
Rödlök
1 st
Pak choy
1 st
Sesamolja
½ påse
(Sesamfrön)
Coleslawmix
1 förp
Kinesisk wok- och dippsås
1 förp
(Sojabönor, Sesamfrön, Vete)
Salt
Svartpeppar
Koriander
10 g
Sesamfrön
1 förp
(Sesamfrön)
Risnudlar
½ förp
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 622 kcal
  • Fett: 27 g
  • Kolhydrater: 66 g
  • Protein: 28 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till nudelkoket i steg 4.
 Blanda hackad ingefära, vitlök och chili och japansk soja i en skål. Skär tofu i mindre bitar och grovhacka koriander, blanda ner i skålen. Låt stå till steg 5.
Strima rödlök. Skär pak choy i mindre bitar. Hetta upp lite neutral olja och sesamolja i en rymlig stekpanna. Fräs rödlök och coleslawmix, ca 3 min. Tillsätt pak choy och fräs ytterligare ca 1 min. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar.
Koka risnudlar enligt anvisning på förpackningen.
Häll tillbaka avhällda nudlar i kastrullen och blanda ner de stekta grönsakerna. Tillsätt kinesisk wok- och dippsås och den marinerade tofun. Låt allt bli varmt, ca 1 min.
Servera nudlarna i djupa tallrikar och toppa med koriander och sesamfrön.
Smaklig måltid!