Picknicksallad med pasta, mozzarella, nektariner och pinjenötter

Sommar

Vegetariskt

Picknicksallad med pasta, mozzarella, nektariner och pinjenötter

Rätten saknar betyg
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
    Casarecce
    200 g
    (Vete)
    Nektarin
    2 st
    Mozzarella
    1 förp
    (Mjölk, Laktos)
    Sockerärtor
    1 förp
    Basilikaolja
    1 förp
    Citron
    ½ st
    Flytande honung
    1 förp
    Pinjenötter
    10 g
    Mixsallad
    30 g
    Näringsinnehåll per portion
    • Energi: 757 kcal
    • Fett: 29 g
    • Kolhydrater: 93 g
    • Protein: 31 g
    Information om allergener

    Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

    Så här gör du

    Koka casarecce enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola pastan i kallt vatten. 
    Klyfta nektarin. Dela mozzarella genom att riva i mindre bitar. Halvera sockerärtor (kan uteslutas).
    Blanda basilkaolja, pressad citronsaft (ca 1/2 msk) och flytande honung i en rymlig bunke. Vänd ner avhälld pasta och sockerärtor, blanda runt. Toppa med nektarin, mozzarella och pinjenötter. 
    Ta med salladen på picknick och blanda ner mixsallad precis till servering. Eller servera direkt! 
    Smaklig måltid!