Caesarsallad med färdiggrillad kyckling
bacon, krutonger och parmesan4.4 (120)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Mjölk·
- Fisk·
- Svaveldioxid·
- Ägg·
- Senap·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Svartpeppar
Parmesanost
1 bit
Romansallad
1 st
Caesardressing
1 förp
Svartpeppar
Surdegspavé
2 st
Tärnat bacon
1 förp
Krutonger
1 förp
Skivad kycklingfilé
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 665 kcal
- Fett: 32 g
- Kolhydrater: 50 g
- Protein: 45 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Värm ugnen till 200°C (varmluft) eller 225°C (vanlig).
Tillaga surdegspavé enligt anvisning på förpackningen.
Hetta upp en stekpanna utan fett. Tillsätt tärnat bacon och stek tills den är knaperstekt. Låt rinna av på lite hushållspapper.
Finriv parmesanost. Bryt romansallad i bitar och lägg i en rymlig salladsskål. Blanda med caesardressing och riven parmesanost. Krydda med lite nymald svartpeppar.
Lägg upp caesarsallad i tallrikar. Toppa med bacon, krutonger och skivad kycklingfilé. Servera med surdegspavé.
Smaklig måltid!