Picknick wrap med caesardressad kyckling

Sommar

Laktosfri

Picknick wrap med caesardressad kyckling

3.97 (77)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Fisk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Ägg
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • bakplåtspapper
Olivolja
1 msk
Kycklingfilé strimlad
250 g
Vitlök
1 klyfta
Salt
½ tsk
Chili flakes
2 krm
Caesardressing
1 förp
(Mjölk, Fisk, Svaveldioxid, Ägg, Senap)
Romansallad
½ st
Rödlök
½ st
Tortillabröd
4 st
(Vete)
Bakplåtspapper
2 st
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 512 kcal
  • Fett: 19 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Protein: 38 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek kycklingfilé strimlad, pressad vitlök, salt och chili flakes ca 4 min, tills kyckling är genomstekt.
Strimla romansallad och rödlök (lägg gärna rödlöken i iskallt vatten tills servering).
Blanda kyckling med caesardressing. Lägg ut tortillabröd och fyll med romansallad, rödlök och caesarkyckling. Vik in sidorna och rulla ihop till wraps. Slå in i bakplåtspapper för picknicken eller servera direkt! 
Smaklig måltid!