Picknick wrap med caesardressad kyckling
15-20
Laktosfri

Picknick wrap med caesardressad kyckling

Ingredienser

Allergener
  • Mjölk,
  • fisk,
  • svaveldioxid,
  • ägg,
  • senap,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • olivolja
  • salt
  • bakplåtspapper

Caesarkyckling

Olivolja
1 msk
Kycklingfilé strimlad
250 g
Vitlök
1 klyfta
Salt
½ tsk
Chili flakes
2 krm
Caesardressing (Mjölk, Fisk, Svaveldioxid, Ägg, Senap)
1 förp

Sallad

Romansallad
½ st
Rödlök
½ st

Wrap

Tortillabröd (Vete)
4 st
Bakplåtspapper
2 st
Näringsvärde per portion
  • Energi 512 kcal
  • Fett 19 g
  • Kolhydrater 47 g
  • Protein 38 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Caesarkyckling: Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek kycklingfilé strimlad, pressad vitlök, salt och chili flakes ca 4 min, tills kyckling är genomstekt.
  2. Sallad: Strimla romansallad och rödlök (lägg gärna rödlöken i iskallt vatten tills servering).
  3. Wrap: Blanda kyckling med caesardressing. Lägg ut tortillabröd och fyll med romansallad, rödlök och caesarkyckling. Vik in sidorna och rulla ihop till wraps. Slå in i bakplåtspapper för picknicken eller servera direkt!