Ingredienser
2 pers
Allergener
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- salt
- svartpeppar
Till servering
Surdegsbaguette (Vete)
1 st
Prosciutto
1 förp
Melonsallad
Ruccola
30 g
Mixsallad
65 g
Galiamelon
1 st
Fetaost (Mjölk)
50 g
Basilikaolja
½ förp
Salt
Svartpeppar
Näringsvärde per portion
- Energi 608 kcal
- Fett 20 g
- Kolhydrater 79 g
- Protein 29 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
- Värm ugnen till 200°C (varmluft) eller 225°C (vanlig).
- Tillaga surdegsbaguette enligt anvisning på förpackningen.
- Melonsallad: Skala och skär galiamelon i bitar. Lägg på ett salladsfat tillsammans med ruccola och mixsallad. Smula över fetaost och ringla på basilikaolja. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar.
- Toppa salladen med prosciutto och servera med surdegsbaguette.