Fläskkotlett med krämig pastasallad

ViktVäktarna

14
Points®värde per portion

Fläskkotlett med krämig pastasallad

3.99 (74)
Under 30 min
9 Ingredienser

Detta recept är ett samarbete med ViktVäktarna. Har du frågor om receptet eller ViktVäktarnas program, hör av dig till matkasse@viktvaktarna.se

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Flytande margarin
  • salt
  • svartpeppar
Mezze maniche rigate
125 g
(Vete)
Minifraiche
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Majonnäs
1 msk
(Ägg)
Persillade
½ påse
(Svaveldioxid)
Vitlök
½ klyfta
Tomat
1 st
Sockerärtor
1 förp
Fläskkotlett
300 g
Flytande margarin
1 tsk
Mexikansk grillkrydda
½ förp
(Svaveldioxid)
Salt
Svartpeppar
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola kallt. 
 Blanda minifraiche, majonnäs, persillade och pressad vitlök i en salladskål. Rör ner den kalla, avrunna pastan.
Tärna tomat och strimla sockerärtor. Blanda ner allt i salladsskålen. 
 Skär bort ev fettkant på fläskkotletten. Skär sedan köttet i jämntjocka skivor. Hetta upp flytande margarin i en rymlig stekpanna och stek köttet ca 3 min per sida tills det är helt genomstekt. Krydda med mexikansk grillkrydda, lite salt och nymald svartpeppar.
Servera grillkryddad fläskkotlett med krämig pastasallad.
Smaklig måltid!