ViktVäktarna
14
Points®värde per portion
Fläskkotlett med krämig pastasallad
3.99 (74)
Under 30 min
9 Ingredienser
Detta recept är ett samarbete med ViktVäktarna. Har du frågor om receptet eller ViktVäktarnas program, hör av dig till matkasse@viktvaktarna.se
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Svaveldioxid·
- Ägg·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Flytande margarin
- salt
- svartpeppar
Mezze maniche rigate
125 g
Minifraiche
1 dl
Majonnäs
1 msk
Persillade
½ påse
Vitlök
½ klyfta
Tomat
1 st
Sockerärtor
1 förp
Fläskkotlett
300 g
Flytande margarin
1 tsk
Mexikansk grillkrydda
½ förp
Salt
Svartpeppar
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola kallt.
Blanda minifraiche, majonnäs, persillade och pressad vitlök i en salladskål. Rör ner den kalla, avrunna pastan.
Tärna tomat och strimla sockerärtor. Blanda ner allt i salladsskålen.
Skär bort ev fettkant på fläskkotletten. Skär sedan köttet i jämntjocka skivor. Hetta upp flytande margarin i en rymlig stekpanna och stek köttet ca 3 min per sida tills det är helt genomstekt. Krydda med mexikansk grillkrydda, lite salt och nymald svartpeppar.
Servera grillkryddad fläskkotlett med krämig pastasallad.
Smaklig måltid!