Risnudelwok med marinerad tofu, sesamfrön och koriander
15-20
Laktosfri
Vegetariskt
Vegan

Risnudelwok med marinerad tofu, sesamfrön och koriander

Ingredienser

Allergener
  • Sojabönor,
  • sesamfrön,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • salt
  • svartpeppar

Marinerad tofu

Hackad ingefära, vitlök och chili
1 förp
Japansk sojasås (Sojabönor)
1 påse
Tofu (Sojabönor)
230 g
Koriander
10 g

Grönsaker

Rödlök
1 st
Pak choy
1 st
Sesamolja (Sesamfrön)
½ påse
Coleslawmix
1 förp
Kinesisk wok- och dippsås (Sojabönor, Sesamfrön, Vete)
1 förp
Salt
Svartpeppar
Koriander
10 g
Sesamfrön (Sesamfrön)
1 förp

Nudlar

Risnudlar
½ förp
Näringsvärde per portion
  • Energi 622 kcal
  • Fett 27 g
  • Kolhydrater 66 g
  • Protein 28 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till nudelkoket i steg 4.
  2. Marinerad tofu: Blanda hackad ingefära, vitlök och chili och japansk soja i en skål. Skär tofu i mindre bitar och grovhacka koriander, blanda ner i skålen. Låt stå till steg 5.
  3. Grönsaker: Strima rödlök. Skär pak choy i mindre bitar. Hetta upp lite neutral olja och sesamolja i en rymlig stekpanna. Fräs rödlök och coleslawmix, ca 3 min. Tillsätt pak choy och fräs ytterligare ca 1 min. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar.
  4. Nudlar: Koka risnudlar enligt anvisning på förpackningen.
  5. Häll tillbaka avhällda nudlar i kastrullen och blanda ner de stekta grönsakerna. Tillsätt kinesisk wok- och dippsås och den marinerade tofun. Låt allt bli varmt, ca 1 min.
  6. Servera nudlarna i djupa tallrikar och toppa med koriander och sesamfrön.