Pasta Napoletana med vitlöksstekt zucchini och frötopping
15-20
Vegetariskt

Pasta Napoletana med vitlöksstekt zucchini och frötopping

Ingredienser

Allergener
  • Laktos,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • olivolja
  • salt

Pasta Napoletana

Mezze maniche rigate (Vete)
200 g
Pastasås napoletana
1 förp

Vitlöksstekt zucchini

Zucchini
1 st
Olivolja
1 msk
Vitlök
2 klyfta
Salt
Chili flakes

Till servering

Tanelli hårdost (Mjölk, Laktos)
2 st
Frömix
1 förp
Näringsvärde per portion
  • Energi 731 kcal
  • Fett 32 g
  • Kolhydrater 85 g
  • Protein 27 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  2. Vitlöksstekt zucchini: Halvera zucchini på längden och skär i skivor. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek zucchinin tillsammans med pressad vitlök, lite salt och chili flakes efter smak ca 4 min.
  3. Pasta Napoletana: Häll av pastan i ett durkslag. Värm pastasås Napoletana i den använda pastakastrullen. Blanda ner pastan i pastasåsen.
  4. Finriv Tanelli hårdost. Servera pasta Napoletana med vitlöksstekt zucchini och toppa med riven ost och frömix.