Ingredienser
2 pers
Allergener
- Mjölk,
- svaveldioxid,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- olivolja
- vatten
- salt
- socker
- svartpeppar
One pot pasta
Zucchini
1 st
Olivolja
1 msk
Salsicciafärs (Svaveldioxid)
200 g
Passerade tomater
1 förp
Mezze maniche rigate (Vete)
200 g
Vatten
2 dl
Salt
1 tsk
Socker
½ tsk
Svartpeppar
Riven parmesan (Mjölk)
50 g
Till servering
Ruccola
30 g
Näringsvärde per portion
- Energi 804 kcal
- Fett 31 g
- Kolhydrater 91 g
- Protein 40 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
- One pot pasta: Tärna zucchini. Hetta upp olivolja i en stekgryta och bryn salsicciafärs och zucchini ca 3 min. Tillsätt passerade tomater, vatten, salt, socker och rikligt med nymald svartpeppar. Blanda ner mezze maniche. Koka ca 20-25 min under lock, tills pastan är mjuk. Rör om ibland.
- Rör ner riven parmesan och smaka eventuellt upp med salt och nymald svartpeppar. Servera one pot pasta toppad med ruccola.