Tomatbräserad fläskkotlett med risoni och persilladeyoghurt
Rätten saknar betyg
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Svaveldioxid·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- svartpeppar
- olja
- vatten
Skivad fläskkotlett
250 g
Salt
Svartpeppar
Olja
Tomat
3 st
Tomatpuré
1 förp
Örtmix
1 förp
Vatten
1½ dl
Matyoghurt
1 dl
Persillade
½ påse
Salt
½ krm
Risoni
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 543 kcal
- Fett: 14 g
- Kolhydrater: 66 g
- Protein: 38 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 5.
Tärna tomat
Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek fläskkotletterna ca 2 min per sida. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Lägg över på en tallrik. Spara stekpannan.
Lägg ner tomaterna i den använda stekpannan. Tillsätt tomatpuré, vatten och örtmix. Koka ca 2 min. Lägg tillbaka fläskkotletterna i stekpannan med tomaterna och sjud ca 5 min, tills de är helt genomstekta.
Koka risoni enligt anvisning på förpackningen.
Lägg matyoghurt i en liten skål och blanda med persillade och salt.
Servera tomatbräserade fläskkotletter med risoni och persilladeyoghurt.
Smaklig måltid!