Salsicciaburgare med tomat, ruccola
rostad paprikadressing och krispig kålsallad3.84 (75)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Svaveldioxid·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Vitvinsvinäger
- olivolja
- salt
- mjölk
- olja
Strimlad vitkål
250 g
Persillade
1 påse
Vitvinsvinäger
1 msk
Olivolja
Ajvar relish
1 förp
Matyoghurt
1 dl
Salt
1 krm
Ströbröd
½ förp
Mjölk
2 msk
Salt
½ krm
Salsicciafärs
200 g
Olja
Tomat
1 st
Rödlök
1 st
Hamburgerbröd
2 st
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 586 kcal
- Fett: 27 g
- Kolhydrater: 59 g
- Protein: 26 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Lägg strimlad vitkål i en bunke. Tillsätt persillade, vitvinsvinäger och lite olivolja. Blanda ihop väl.
Blanda matyoghurt, ajvar relish och salt i en liten skål.
Blanda ströbröd, mjölk och salt i en bunke. Blanda ner salsicciafärs och forma färsen till 2 burgare. Hetta upp neutral olja i en stekpanna. Stek salsicciaburgare på medelvärme ca 4 min per sida, tills de är helt genomstekta.
Skiva tomat och rödlök. Värm hamburgerbröden snabbt i stekpannan.
Fyll hamburgerbröden med rostad paprikadressing, ruccola, salsicciaburgare, tomat och rödlök. Servera med krispig vitkålssallad.
Smaklig måltid!