Laktosfri
Nudelwok med fläskkarré och färsk koriander
Nytt recept
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Sesamfrön·
- Ägg·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
Fläskkarré
300 g
Olja
Salt
½ tsk
Kinesisk wok- och dippsås
1 förp
Coleslawmix
½ förp
Röd paprika
1 st
Koriander
20 g
Äggnudlar
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 559 kcal
- Fett:
- 20 g
- Kolhydrater:
- 58 g
- Protein:
- 37 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Tips från kocken:
Om du inte har en stor wokpanna, koka nudlarna i en rymlig kastrull så kan du blanda ihop woken i den sen. Det blir ofta trångt i stekpannan.
Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen (Se tips!). Spola i kallt vatten. Klipp nudlarna några gånger med en sax.
Strimla röd paprika och grovhacka koriander. Strimla fläskkarré.
Hetta upp lite neutral olja i en wok eller rymlig stekpanna. Stek köttet på hög värme ca 6 min, tills det fått fin färg. Krydda med salt. Tillsätt kinesisk wok- och dipsås. Koka ihop ca ½ min.
Blanda ner coleslawmix, paprikan och nudlarna i woken. När nudlarna är varma, rör ner koriander och servera direkt.
Smaklig måltid!