Nudelwok med fläskkarré och färsk koriander
Laktosfri

Nudelwok med fläskkarré och färsk koriander

Nytt recept
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Sesamfrön
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
Fläskkarré
300 g
Olja
Salt
½ tsk
Kinesisk wok- och dippsås
1 förp
(Sojabönor, Sesamfrön, Vete)
Coleslawmix
½ förp
Röd paprika
1 st
Koriander
20 g
Äggnudlar
1 förp
(Ägg, Vete)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
559 kcal
Fett:
20 g
Kolhydrater:
58 g
Protein:
37 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Tips från kocken:

Om du inte har en stor wokpanna, koka nudlarna i en rymlig kastrull så kan du blanda ihop woken i den sen. Det blir ofta trångt i stekpannan.

Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen (Se tips!). Spola i kallt vatten. Klipp nudlarna några gånger med en sax.
 Strimla röd paprika och grovhacka koriander. Strimla fläskkarré.
 Hetta upp lite neutral olja i en wok eller rymlig stekpanna. Stek köttet på hög värme ca 6 min, tills det fått fin färg. Krydda med salt. Tillsätt kinesisk wok- och dipsås. Koka ihop ca ½ min.
Blanda ner coleslawmix, paprikan och nudlarna i woken. När nudlarna är varma, rör ner koriander och servera direkt.
Smaklig måltid!