Pasta all'arrabbiata med fetaost, ruccola och valnötter

ViktVäktarna

Vegetariskt

Pasta all'arrabbiata med fetaost, ruccola och valnötter

3.74 (349)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Vete
    ·
  • Valnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • socker
  • salt
  • svartpeppar
Bananschalottenlök
1 st
Vitlök
2 klyfta
Olivolja
½ tsk
Kons. körsbärstomater
1 förp
Torkad oregano
½ msk
Chili flakes
2 krm
Socker
½ tsk
Salt
½ tsk
Aubergine
1 st
Olivolja
1 tsk
Rosmarin/timjan mix
½ förp
Salt
2 krm
Svartpeppar
Mezze maniche rigate
125 g
(Vete)
Valnötter
15 g
(Valnötter)
Fetaost
50 g
(Mjölk)
Ruccola
30 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp lättsaltat vatten till pastakoket i steg 3.
Finhacka bananschalottenlök och vitlök. Hetta upp lite olivolja i en kastrull och fräs lök och vitlök ca 2 min. Tillsätt konserverade körsbärstomater, torkad oregano, chili flakes, socker och salt. Låt puttra till steg 6. Smaka av med lite salt.  
Koka mezze maniche rigate-pasta enligt anvisning på förpackningen. 
Tärna aubergine smått. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek auberginen med rosmarin/timjan mix, salt och lite nymald svartpeppar ca 5 min, tills den fått fin färg. 
Grovhacka valnötter. Smula fetaost. 
Blanda nykokt pasta med arrabbiatasås. Servera toppad med aubergine, fetaost, valnötter och ruccola. 
Smaklig måltid!