Laktosfri
Snabbramen med färdiggrillad kyckling
pak choy och champinjoner3.87 (127)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Sesamfrön·
- Ägg·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- vatten
Gul lök
1 st
Pak choy
1 st
Champinjoner
125 g
Kycklingbuljong
1 påse
Malen ingefära
1 tsk
Japansk sojasås
½ påse
Sesamolja
1 msk
Olja
1 msk
Vatten
7 dl
Äggnudlar
1 förp
Skivad kycklingfilé
1 förp
Sesamfrön
1 förp
Chili flakes
½ tsk
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 553 kcal
- Fett: 20 g
- Kolhydrater: 57 g
- Protein: 36 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Strimla gul lök och pak choy.
Lägg lök, champinjoner, kycklingbuljong, malen ingefära, japansk soja, sesamolja, neutral olja och vatten i en rymlig kastrull. Koka upp och låt sjuda ca 5 min.
Tillsätt pak choy och nudlar i buljongen. Låt sjuda ytterligare ca 4 min.
Fördela nudlar, grönsaker, svamp och buljong i två skålar. Servera toppad med skivad kycklingfilé, sesamfrön och chili flakes.
Smaklig måltid!