Ravioli med pesto och riven parmesan
Vegetariskt

Ravioli med pesto och riven parmesan

3.87 (346)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete
    ·
  • Cashewnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Balsamvinäger
  • salt
  • svartpeppar
Cocktailtomater
200 g
Mixsallad
65 g
Balsamvinäger
1 tsk
Salt
Svartpeppar
Ravioli
230 g
(Mjölk, Ägg, Vete, Laktos)
Pesto genovese
½ förp
(Mjölk, Cashewnötter, Laktos)
Riven parmesan
25 g
(Mjölk)
Krutonger
1 förp
(Vete)
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 635 kcal
  • Fett: 40 g
  • Kolhydrater: 48 g
  • Protein: 20 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Dela cocktailtomater. Lägg i en salladsskål och blanda med mixsallad, balsamvinäger, lite salt och nymald svartpeppar.
Koka ravioli enligt anvisning på förpackningen. Blanda nykokt ravioli med pesto. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. 
Toppa ravioli med riven parmesan och krutonger. Servera med tomatsallad. 
Smaklig måltid!