Laktosfri
Sesam- och ingefärsstekt färs
med lime, pak choy- och päronsallad3.86 (292)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Sesamfrön·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
- svartpeppar
Nötfärs
250 g
Sesamolja
½ påse
Soja- och ingefärssås
1 förp
Olja
Pak choy
1 st
Päron
1 st
Lime
1 st
Olja
Salt
Svartpeppar
Jasminris
135 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 617 kcal
- Fett: 21 g
- Kolhydrater: 73 g
- Protein: 35 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna och bryn nötfärs ca 2 min. Tillsätt sesamolja och "soja- och ingefärssås". Sjud ca 3 min. Späd eventuellt med lite vatten om det blir för torrt.
Strimla pak choy och päron. Lägg i en skål och blanda med pressad saft från lime, lite neutral olja, salt och nymald svartpeppar.
Servera sesam- och ingefärsstekt färs med jasminris och pak choy- och päronsallad.
Smaklig måltid!