Sesam- och ingefärsstekt färs med lime, pak choy- och päronsallad
Laktosfri

Sesam- och ingefärsstekt färs

med lime, pak choy- och päronsallad
3.86 (292)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Sesamfrön
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
  • svartpeppar
Nötfärs
250 g
Sesamolja
½ påse
(Sesamfrön)
Soja- och ingefärssås
1 förp
(Sojabönor, Vete)
Olja
Pak choy
1 st
Päron
1 st
Lime
1 st
Olja
Salt
Svartpeppar
Jasminris
135 g
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 617 kcal
  • Fett: 21 g
  • Kolhydrater: 73 g
  • Protein: 35 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
 Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna och bryn nötfärs ca 2 min. Tillsätt sesamolja och "soja- och ingefärssås". Sjud ca 3 min. Späd eventuellt med lite vatten om det blir för torrt.
 Strimla pak choy och päron. Lägg i en skål och blanda med pressad saft från lime, lite neutral olja, salt och nymald svartpeppar.
Servera sesam- och ingefärsstekt färs med jasminris och pak choy- och päronsallad.
Smaklig måltid!