Laktosfri
Kinesisk kycklingwok
med nudlar och sesamfrön3.85 (92)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Sesamfrön·
- Ägg·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
Rödlök
1 st
Röd paprika
1 st
Pak choy
1 st
Olja
1 msk
Kycklinginnerfilé
280 g
Salt
½ tsk
Kinesisk wok- och dippsås
1 förp
Sesamfrön
1 förp
Äggnudlar
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 545 kcal
- Fett: 14 g
- Kolhydrater: 62 g
- Protein: 44 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp lättsaltat vatten till nudlarna i steg 4.
Strimla rödlök, röd paprika och pak choy.
Hetta upp neutral olja i en wok eller stekpanna. Krydda kycklinginnerfilé med salt och stek kycklingen ca 3 min. Tillsätt löken, paprikan, sesamfrön och "kinesisk wok- och dippsås". Stek ytterligare ca 3 min, tills såsen kokat ihop och kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°C). Vänd ner pak choy.
Koka äggnudlar enligt tidsangivelse på förpackningen.
Servera kinesisk kycklingwok med äggnudlar.
Smaklig måltid!