Kinesisk kycklingwok med nudlar och sesamfrön
Laktosfri

Kinesisk kycklingwok

med nudlar och sesamfrön
3.85 (92)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Sesamfrön
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
Rödlök
1 st
Röd paprika
1 st
Pak choy
1 st
Olja
1 msk
Kycklinginnerfilé
280 g
Salt
½ tsk
Kinesisk wok- och dippsås
1 förp
(Sojabönor, Sesamfrön, Vete)
Sesamfrön
1 förp
(Sesamfrön)
Äggnudlar
1 förp
(Ägg, Vete)
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 545 kcal
  • Fett: 14 g
  • Kolhydrater: 62 g
  • Protein: 44 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp lättsaltat vatten till nudlarna i steg 4.
 Strimla rödlök, röd paprika och pak choy.
 Hetta upp neutral olja i en wok eller stekpanna. Krydda kycklinginnerfilé med salt och stek kycklingen ca 3 min. Tillsätt löken, paprikan, sesamfrön och "kinesisk wok- och dippsås". Stek ytterligare ca 3 min, tills såsen kokat ihop och kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°C). Vänd ner pak choy.
 Koka äggnudlar enligt tidsangivelse på förpackningen.
Servera kinesisk kycklingwok med äggnudlar.
Smaklig måltid!