Spaghetti Bolognese med parmesan
Laktosfri

Spaghetti bolognese

med parmesan
3.85 (599)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • vatten
Gul lök
1 st
Tomat
2 st
Olivolja
½ msk
Nötfärs
250 g
Vatten
1½ dl
Tomatpuré
1 förp
Vitlök
1 klyfta
Örtmix
1 förp
Kycklingbuljong
1 påse
Svartpeppar
Salt
Spaghetti
200 g
(Vete)
Parmesanost
1 bit
(Mjölk)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
708 kcal
Fett:
23 g
Kolhydrater:
81 g
Protein:
45 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka spaghetti enligt anvisning på förpackningen.
 Hacka gul lök och tärna tomat.
Hetta upp olivolja i en stekgryta och fräs lök och nötfärs ca 4 min. Tillsätt tomat, vatten, tomatpuré, pressad vitlök, örtmix, kycklingbuljong och lite nymald svartpeppar. Koka upp och sjud under lock ca 8 min eller till servering. Smaka av med lite salt.
Riv parmesanost. Blanda nykokt spaghetti med bolognesesås. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar. Strö över riven parmesanost.
Smaklig måltid!