Vegonuggets med asiatisk kålsallad, sweet chili och jasminris
Laktosfri
Vegetariskt

Vegonuggets med asiatisk kålsallad, sweet chili och jasminris

3.64 (383)
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • svartpeppar
Coleslawmix
1 förp
Soja- och ingefärssås
½ förp
(Sojabönor, Vete)
Salt
Svartpeppar
Vegonuggets
1 förp
(Svaveldioxid, Vete)
Jasminris
125 g
Cocktailtomater
250 g
Sweet chilisås
1 förp
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 661 kcal
  • Fett: 21 g
  • Kolhydrater: 95 g
  • Protein: 23 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
 Sprid ut nuggets på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Tillaga i mitten av ugnen ca 10 min. Vänd efter halva tiden.
Lägg upp coleslawmix i en skål och blanda med soja- och ingefärssåsen. Smaka av med salt och lite nymald svartpeppar. 
Servera vegonuggets med jasminris, asiatisk kålsallad, cocktailtomater och en klick sweet chilisås.
Smaklig måltid!