Coconut beef med nudlar och koriander
Laktosfri

Coconut beef med nudlar och koriander

3.94 (683)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • socker
  • vatten
Morot
1 st
Gul lök
1 st
Röd paprika
1 st
Olja
Nötfärs
250 g
Hackad ingefära, vitlök och chili
1 förp
Socker
1 msk
Japansk soja
50 ml
(Sojabönor, Vete)
Coconut cream
1 förp
Vatten
1 dl
Äggnudlar
½ förp
(Vete)
Koriander
20 g
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 773 kcal
  • Fett: 40 g
  • Kolhydrater: 67 g
  • Protein: 37 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp vatten i en kastrull till äggnudlarna i punkt 4.
Skär morot i tunna slantar. Klyfta gul lök och skär röd paprika i mindre bitar.
 Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna eller wok. Stek nötfärs ca 3 min på hög värme, tills den fått fin färg. Lägg ner paprika, morot och lök. Fräs ytterligare ca 1 min. Tillsätt "hackad ingefära, vitlök och chili", socker, japansk soja, coconut cream och vatten. Koka ihop ca 2 min. 
Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen.
Grovhacka koriander. Blanda ner nykokta nudlar i woken med coconut beef. Toppa med koriander och servera.
Smaklig måltid!